Fitness

Fitness in Veenendaal met begeleiding

Wilt u werken aan uw conditie? U fitter gaan voelen dan u nu doet? Voor fitness in Veenendaal komt u naar Fysiotherapie & Training NederVeluwe. Wij bieden u een grote variatie aan fitnessoefeningen aan. Diverse cardiotoestellen en andere fitnessapparaten staan u daarvoor ter beschikking. U kunt bij ons sporten aan de Nijverheidslaan of het Kloppend Hart Huis.

Redenen om te fitnessen

U kunt bepaalde redenen hebben om bij ons te komen fitnessen. In het algemeen zien we dat onderstaande redenen vaak voorkomen:

  • U wilt uw conditie verbeteren.
  • Na een blessure of een operatie wilt u revalideren.
  • Om uw belastbaarheid te verhogen, wilt u preventief trainen.
  • U wilt tijdens en na de zwangerschap actief werken aan conditie en stabilisatie.
  • U wilt fitnessen om beter om te leren gaan met chronische klachten.
  • U vindt sporten leuk en komt voor uw plezier.

Begeleid sporten

Welke reden u ook hebt, u doet er goed aan om bij Fysiotherapie & Training NederVeluwe in Veenendaal te komen fitnessen. Begeleid sporten onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut vinden wij erg belangrijk, omdat u dan verzekerd bent van een goede trainingsopbouw. U beweegt altijd op een verantwoorde manier. Wij zien erop toe dat niet te veel mensen tegelijkertijd komen sporten. Daardoor kunnen we u optimaal begeleiden tijdens uw fitnessoefeningen.

Voor begeleid fitness Veenendaal komt u naar NederVeluwe

Aanmelden voor fitness in Veenendaal

Wanneer u zich hebt aangemeld voor fitness, volgt een intake:

  • Samen met uw fysiotherapeut vult u een vragenlijst in over uw gezondheid.
  • We meten uw gewicht, vetpercentage, bloeddruk etc.
  • U doet een conditietest en een aantal krachttesten.
  • We bespreken uw trainingsdoelen.

Op basis hiervan stelt de fysiotherapeut uw persoonlijk fitnessprogramma op.

Evaluatie fitnessprogramma

Dit fitnessprogramma evalueren we regelmatig met u. Als dat nodig blijkt te zijn, passen we het tussentijds aan. Zo blijft u altijd verzekerd van een training op maat. Mochten gaandeweg de trainingen zich bijzonderheden voordoen, dan kan de fysiotherapeut die u begeleidt direct daarop inspringen.

Duur en tijdstip

Hoe vaak u gaat fitnessen, is afhankelijk van het persoonlijk programma dat is opgesteld. Iedere training duurt ongeveer één uur. Wilt u elke week op een vast tijdstip trainen, dan is dat mogelijk. Hebt u liever variabele tijden? Wij passen ons graag aan u aan.

Specialisten voor begeleid fitness in Veenendaal

Voor begeleid sporten zijn Mirian Schonewille en Marjolein Delno de fitnessinstructeurs die u graag met raad en daad terzijde staat aan de toestellen. Dirco de Vries, en Olav Deijns zijn onze gespecialiseerde sportfysiotherapeuten.

Wilt u zich verder verdiepen in het belangrijk van sporten, kijk dan op Sportzorg.nl.

Maak een afspraak