Sportfysiotherapie

De sportfysio in Veenendaal; verstandige keuze voor elke sporter

Sport en bewegen is leuk, lekker en nog gezond ook. Wie verstandig met zijn lichaam omgaat, draagt daar zorg voor. In die zin is sportfysiotherapie voor u als sporter een verstandige keuze. Niet alleen wanneer u te kampen hebt met een blessure. Oók als u een ervaren sporter of juist een beginnende sporter bent. Bij Fysiotherapie & Training NederVeluwe – de sportfysio in Veenendaal – kunt u altijd vertrouwen op een deskundige begeleiding van uw eigen sportfysiotherapeut.

Maak een afspraak

Beginnende sporter

Meer bewegen. Vaker sporten. Deze goede voornemens scoren hoog aan het begin van ieder nieuw jaar. Maar ze sneuvelen vaak even snel. Waarom toch? Mensen wíllen wel sporten en bewegen, maar weten niet goed hoe te beginnen. Als u zich hierin herkent, bent u bij onze sportfysio in Veenendaal aan het juiste adres. Hij helpt u een activiteit te kiezen die bij u past. Desgewenst begeleidt hij u tijdens de beoefening van uw sport. Als beginnende sporter zorgt u dat u niet te veel van uw lichaam vergt wanneer u gebruikmaakt van sportfysiotherapie.

Ervaren sporter

Als sporter wilt u de lat steeds hoger leggen. Steeds meer presteren. Het lichaam moet daarin mee kunnen gaan. Hoe zorgt u daarvoor? Ook voor de ervaren sporter kan sportfysiotherapie van grote waarde zijn. Hoe bouwt u uw trainingen op? Welke oefeningen zijn voor welke spiergroepen het beste? U werkt doelgericht aan betere prestaties onder de deskundige begeleiding van onze sportfysiotherapeut.

Geblesseerde sporter

Een blessure komt altijd onverwacht en ongelegen. Als beginnende of ervaren sporter wilt u zo snel mogelijk de draad weer oppakken. Een sportgerichte behandeling en begeleiding is in die situatie van groot belang. Onze sportfysiotherapeut adviseert u over alternatieve trainingsvormen, zodat het geblesseerde lichaamsdeel voldoende rust krijgt. In een gepast tempo keert u terug naar uw oude prestatieniveau dankzij sportfysiotherapie.

Deskundig sportfysiotherapeut

Fysiotherapie & Training NederVeluwe heeft deskundige sportfysiotherapeuten in huis die hun kennis ook voortdurend up-to-date houden. Zij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg en daarmee ingetekend in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Zij volgen in dat kader alle bij- en nascholingen om hun kennis verder te verdiepen, zodat ook voor u sporten en bewegen leuk, lekker en gezond blijft.

Specialisten voor sportfysio in Veenendaal

Dirco de Vries en Olav Deijns zijn onze gespecialiseerde sportfysiotherapeuten. Meer informatie nodig? Bel onze praktijk: 0318 – 51 03 84.

sportfysio veenendaal     sportfysio veenendaal

Maak een afspraak

 • Nieuws

  VACATURE'S

  De sportfysio in Veenendaal; verstandige keuze voor elke…

  MEET THE TEAM: YLVA!

  De sportfysio in Veenendaal; verstandige keuze voor elke…

  MEET THE TEAM: BRITT

  De sportfysio in Veenendaal; verstandige keuze voor elke…