Schouderrevalidatie

Schouder fysiotherapie in Veenendaal

De schouder is een complex gewricht dat bestaat uit verschillende botten en spieren. Hierdoor kan het lastig zijn om de oorzaak van uw schouderklachten te achterhalen. De meest bekende klachtenbeelden van de schouder zijn overbelasting, ontstekingsbeelden van de pees, kalkafzetting in de pees of een scheur. Op het gebied van schouder fysiotherapie willen wij u laten profiteren van alle aanwezige kennis en daarom maken wij deel uit van het Schoudernetwerk Nederland. Hierin werken we samen met meerdere fysiotherapeuten in de regio en Ziekenhuis Gelderse Vallei. Zo kunnen we patiënten bedienen met allerlei verschillende schouderklachten, ook na een operatie.

Maak een afspraak

Schouderpijn

Schouderpijn is één van de meest veelvoorkomende fysieke klachten. Meerdere gewrichten werken samen tot een bewegingspatroon. Daarnaast zijn er verschillende pezen, spieren en kapsels die de schouder stabiliteit geven. Zo moet het schouderblad draaien over de borstkast, het sleutelbeen moet meedraaien en de wervels in het wervelkolom (met name CTO) moeten indraaien om verdere beweging naar 180* te krijgen. U begrijpt dat deze gewrichten onderling soepel moeten lopen. Wanneer dit niet gebeurt, wordt er gecompenseerd. Dit kan leiden tot klachten of overbelasting van pezen of spieren. Ervaart u klachten aan de schouder, dan is schouder fysiotherapie zeker aan te raden. Bij ons zijn er therapeuten die gespecialiseerd zijn in schouderklachten.

Specialisten schouder fysiotherapie

Voor schouder fysiotherapie en revalidatie in Veenendaal komt u naar NederVeluweBij Fysiotherapie & Training NederVeluwe zijn Johan Leidekker en Christian Bastmeijer gespecialiseerd in fysiotherapie voor de schouder. Wilt u behandeld worden voor een klacht? Of een snel advies? Maak een afspraak of bel naar onze advieslijn 0318 – 51 03 84.

Maak een afspraak