Knie revalidatie

Knie fysiotherapie en -revalidatie in Veenendaal

Hebt u uw kniebanden verrekt? Moet u revalideren na een voorste kruisband operatie? Of hebt u andere knieklachten? Voor knie fysiotherapie en revalidatie na een knieoperatie komt u naar Fysiotherapie & Training NederVeluwe in Veenendaal. Onze specialisten staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zich weer fit en gezond voelt.

De meest voorkomende blessure is een meniscusscheur of gescheurde (voorste) kruisband. Het beloop van een knieklacht kan per klacht heel erg verschillen. Van enkele weken tot soms tussen 9 en 12 maanden bij een kruisband scheur. Soms is een reconstructie van de kruisband de beste oplossing.

Maak een afspraak

Wat houdt knie fysiotherapie in?

Bij knie fysiotherapie stellen onze fysiotherapeuten alles in het werk voor een zo goed mogelijk herstel. We maken een gedegen plan met verschillende oefeningen om de knie te ontzien en omliggende spieren te versterken.

Hebt u een operatie gehad? Ook voor revalidatie na een knieoperatie staan wij voor u klaar. U profiteert van onze samenwerking met de specialisten van Ziekenhuis Gelderse Vallei en andere fysiotherapeuten binnen de werkgroep VKB. Uw behandeling is volledig afgestemd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Specialisten

Voor knie fysiotherapie en revalidatie in Veenendaal komt u naar NederVeluweIn Ziekenhuis Gelderse Vallei vinden jaarlijks honderd voorstekruisband-reconstructies plaats. In 2014 richtte het ziekenhuis de werkgroep Voorste KruisBand (VKB) op, om herstel na de operatie te bespoedigen. Als lid van deze werkgroep helpt Fysiotherapie & Training NederVeluwe u de knie na de operatie optimaal te gebruiken. Dirco de Vries is de deelnemende specialist.

Hebt u knieklachten? Maak een afspraak. Wilt u graag meer informatie met betrekking tot revalidatie na de knieoperatie? Neem telefonisch contact met ons op via 0318 – 51 03 84.

Maak een afspraak