Sportmassage

Sportmassage in Veenendaal

Iedereen wil graag gezond leven en sporten neemt daarbij een belangrijke rol in. Natuurlijk willen we graag blessurevrij blijven. Spierpijn en vermoeidheid zijn vaak voorlopers van blessures. Een sportmassage helpt het lichaam sneller te herstellen, omdat we de doorbloeding stimuleren en daardoor afvalstoffen afgevoerd worden. Wilt u ook uw lichaam in goede conditie houden? Voor sportmassage in Veenendaal staan wij voor u klaar.

Maak een afspraak

Betere sportprestaties met sportmassage

Wanneer de spieren in goede conditie zijn, heeft dit een positieve invloed op de prestaties. Bovendien zorgt een goede sportmassage ook voor geestelijke ontspanning. Wij zetten graag voor u de voordelen op een rij:

  • Het zorgt voor herstel en helpt blessures te voorkomen.
  • Het houdt de spieren van het lichaam soepel.
  • Het bevordert de sportprestaties.
  • Het zorgt voor geestelijke ontspanning.
  • Het houdt het lichaam in goede conditie.

Voor een sportmassage komt u naar NederVeluwe in Veenendaal

Voor sportmassage in Veenendaal komt u naar NederVeluweElke fanatieke sporter adviseren wij om regelmatig een sportmassage te ondergaan. En niet alleen voor hen, maar ook voor minder actieve sporters biedt sportmassage uitkomst. Door stress, vermoeidheid, een verkeerde houding of spanning is het mogelijk dat spieren overbelast raken en er klachten ontstaan. Sportmassage is dan een goede oplossing.

Bij ons is Macha Boers gespecialiseerd in sportmassage, en daarnaast ook in ontspannings- en zwangerschapsmassage. Alle massages duren 55 minuten en kosten €55,- incl BTW. U kunt direct een afspraak maken en betalen.

Maak een afspraak