Fysiotherapie

Fysiotherapie heeft veel varianten

Uitgebreide ervaring

Voelt u zich in het dagelijks leven belemmerd bij het bewegen? Hebt u last van uw gewrichten of spieren? Of wilt u juist voorkomen dat u daar klachten krijgt? Bij de fysiotherapeut bent u dan aan het juiste adres. Hij of zij is de deskundige als het gaat over het menselijke bewegingsapparaat. Onze fysiotherapeuten hebben een uitgebreide ervaring opgebouwd in tal van behandelingen. U vindt ze op deze website in de groene balk onder ‘Fysiotherapie’ en ‘Revalidatie’.

Maak een afspraak

Uw klacht en de fysiotherapeut

Fysiotherapie heeft veel varianten. Van sportfysiotherapie tot bekken- en kinderfysiotherapie. Met als bijzondere uitingsvormen manuele therapie en oedeemtherapie. Door zo te differentiëren, nemen wij uw klachten uiterst serieus. Natuurlijk is het eerste doel van onze therapeuten om uw bewegingsmogelijkheden te verbeteren en op peil te houden. Het kan ook zijn dat zij u leren leven met een beperking in uw spieren en gewrichten. Of dat u weer kunt gaan werken onder begeleiding van de fysiotherapeut.

Preventieve fysiotherapie

Ook in de fysiotherapie hanteren we de stelling: voorkomen is beter dan genezen. Preventieve gezondheidszorg is een groot goed. De fysiotherapeut speelt een belangrijke rol in het voorkomen van ziekten en klachten. Dat doet hij of zij door u bijvoorbeeld te adviseren als het gaat om een gezonde levensstijl. Of door u heel gericht te begeleiden, waardoor voorkomt dat u klachten krijgt.

Wetenschappelijk

De fysiotherapeut baseert zijn werk zoveel mogelijk op wetenschappelijke inzichten. Onze therapeuten zijn allen deskundigen bij uitstek. Zij vertalen de door hen opgedane kennis graag in de praktijk. Op deze manier kunt u zoveel mogelijk baat hebben bij de behandeling die u samen met uw fysiotherapeut hebt afgesproken. Onder het kopje ‘Medewerkers’ ziet u wie in welk specialisme actief is bij Fysiotherapie & Training NederVeluwe.

Wilt u behandeld worden voor een klacht? Of een snel advies? Maak een afspraak of bel naar onze advieslijn 0318 – 51 03 84.

Maak een afspraak

 • Nieuws

  VACATURE'S

  Fysiotherapie heeft veel varianten Uitgebreide ervaring Voelt u…

  MEET THE TEAM: YLVA!

  Fysiotherapie heeft veel varianten Uitgebreide ervaring Voelt u…

  MEET THE TEAM: BRITT

  Fysiotherapie heeft veel varianten Uitgebreide ervaring Voelt u…