Massage Veenendaal

Massage Veenendaal

Wilt u even helemaal nergens aan denken en genieten van een ontspanningsmassage? Wilt u als sporter de spieren van uw lichaam soepel houden? Voor een massage in Veenendaal komt u naar NederVeluwe. Onze (sport)masseur beheerst alle technieken, zodat hij u goed kan adviseren. Tijdens het intakegesprek vragen we u naar uw klachten. We stemmen de massage dan af op specifieke spiergroepen of -knopen, zodat we die goed los kunnen masseren. Heeft u geen specifieke klachten, dan geven we een algemene ontspannings- of sportmassage.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is letterlijk een ontspannende massage om het lichaam helemaal te laten ontstressen. Het is vooral een rustige en zachte massage, waarmee we ervoor zorgen dat we de spieren op een fijne manier los kunnen masseren. De beste vorm van ontspanning voor de spieren en het hele lichaam om u helemaal te onthaasten en een ultiem gevoel van ontspanning te laten ervaren.

Een ontspannende massage is goed voor meer dan ontspanning alleen. Onze masseur weet waar het vast kan zitten en hoe die spieren behandeld moeten worden. Op die manier kunnen lichte pijntjes ‘losgemaakt’ worden. Hij herkent spierknopen en andere pijnlijke punten, zodat daar met de juiste manier mee wordt omgegaan. Tijdens een ontspanningsmassage kunt u weer heerlijk even opladen, zodat u er daarna weer tegenaan kunt. Ideaal na een flinke inspanning op bijvoorbeeld het werk of school.

Sportmassage

Vanzelfsprekend wilt iedereen graag gezond leven en sporten speelt daarbij een belangrijke rol. Echter, blessures kunnen ervoor zorgen dat u minder goed of helemaal niet kunt sporten. Spierpijn en vermoeidheid zijn voorlopers van blessures. Een sportmassage helpt het lichaam te herstellen. De voordelen voor u op een rij:

  • Het zorgt voor herstel en helpt blessures te voorkomen.
  • Het houdt de spieren van het lichaam soepel.
  • Het bevordert de sportprestaties.
  • Het zorgt voor geestelijke ontspanning.
  • Het houdt het lichaam in goede conditie.

Massage in Veenendaal bij NederVeluwe

Voor een massage in Veenendaal kunt u direct online een afspraak maken. Bij ons is Sander van den Berg de (sport)masseur. Alle massages duren 30 minuten en zijn € 37,50 incl. BTW.

Massage Veenendaal bij NederVeluwe