Update: Corona virus

UPDATE CORONA VIRUS 23-03-2020,  9.30.

Het corona virus heeft onze samenleving flink in zijn greep. Ook bij Fysiotherapie & Training NederVeluwe heeft dit gevolgen. Zoals eerder gemeld is de fitness dicht en proberen we de risico volle groepen op andere manieren te helpen.

Zo zijn we bijvoorbeeld erg snel aan de slag gegaan met video consulten. Dit om mensen toch in beweging te houden. Fit blijven is voor deze groepen immers van groot belang. Heeft u interesse om via een videoconsult geholpen te worden? Bel eerst 0318-510384.

We volgen de regels en adviezen van het RIVM en het KNGF strikt. Dit zijn vooral hygiënische maatregelen. Val je niet in de kwetsbare groep en heb je zelf absoluut geen klachten dan kan er in principe behandeld worden zoals gebruikelijk. Wel zal er eerst overleg plaatsvinden met de therapeut of er eventueel andere opties (als bv een videoconsult) tot de mogelijkheden behoren.

De veiligheid en gezondheid van de therapeut en patiënt staan voorop!

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Blijf gezond!

Fysiotherapie & training NederVeluwe

 

UPDATE CORONA VIRUS 15-03-2020,  20.30.

Het halt toeroepen van het corona virus heeft de hoogste prioriteit. Daarom heeft de overheid enkele begrijpelijke maatregelen genomen die ook Fysiotherapie & Training  NederVeluwe treffen. De nieuwe maatregelen betekenen het volgende:

Als patiënten milde griepklachten hebben en hoesten zal er geen behandeling plaats vinden: graag vooraf consult overleg. Dit vinden wij uiteraard ook vervelend maar helaas noodzakelijk.

De fitness gaat dicht t/m 6 april. Alle sporters met een fitness abonnement krijgen daar zondagavond direct een mail over.

Alle groepen worden beschouwd als risicogroep en worden afgezegd. (Copd/ cardio/ zwangerfit etc).

De meeste patiënten zullen er zelf over nadenken maar de therapeut krijgt zelf de keuze van wel/ niet behandelen of wel/niet aan huis behandelen (in overleg met patiënt).

Als er een keuze is om niet behandeld te worden kunt u met uw therapeut overleggen hoe u de komende weken zo goed mogelijk door komt. Hiervoor hebben we misschien meer opties dan u denkt!

Wij hopen met deze maatregelen voldoende zijn om het virus in te dammen!

Wij houden alle ontwikkelingen scherp in de gaten en als er dingen veranderen houden wij u hiervan op de hoogte. En zoals de minister zei: Zorg voor elkaar!

Een sportieve elleboog,

Team Fysiotherapie & Training NederVeluwe

 • Nieuws

  VACATURE'S

  UPDATE CORONA VIRUS 23-03-2020,  9.30. Het corona virus…

  MEET THE TEAM: YLVA!

  UPDATE CORONA VIRUS 23-03-2020,  9.30. Het corona virus…

  MEET THE TEAM: BRITT

  UPDATE CORONA VIRUS 23-03-2020,  9.30. Het corona virus…